jufnt2.nl

Verbeter je Nederlands

inloggen

Over jufnt2.nl


Ik ben juf Melis, welkom op mijn website! Jufnt2.nl is onderdeel van jufmelis.nl en jufmelis.nl is gestart in maart 2008. In de onderstaande strip kun je zien hoe het ontstaan van jufmelis.nl precies is gegaan.


strip ontstaan jufmelis.nl


Ik merkte in mijn lessen Nederlands dat het oefenen van bijvoorbeeld de werkwoordspelling of de grammatica soms saai of tijdrovend kan zijn. Ik wilde graag het trainen van spellingwerkwoordspellinggrammaticawoordenschat en  ontleden makkelijker, sneller en leuker maken. Toen is het idee van jufmelis.nl ontstaan. Samen met mijn man (een computerprogrammeur) werk ik nu al jaren aan jufmelis.nl. Ik zorg voor alle oefeningen en uitleg en mijn man zorgt voor alle technische ondersteuning van de website. 

In 2020 heb ik deze speciale site ontwikkeld voor iedereen die Nederlands als tweede taal leert: jufnt2.nl. Op jufnt2.nl staan alle opdrachten voor NT2'ers, NT2 betekent Nederlands als tweede taal. 

Dagelijks werk ik met veel plezier aan nieuwe oefeningen of nieuwe uitleg. De opdrachten gebruik ik ook allemaal in mijn lessen aan nieuwkomers. Als je op de hoogte wilt blijven, kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief, jufnt2.nl volgen op Facebook en op Instagram.
Volgende

  • oefening naam